Berk & Hout komt er aan!

Het is bijna zover…

Achter de schermen zijn we druk bezig met de voorbereidingen voor de verkoop van de woningen in ons project Berk & Hout, en nu is het dan bijna zover!
In juni is de verkoopinformatie volledig en gaan we starten met de verkoop. Vanaf dat moment is de verkoopdocumentatie te downloaden via de website van Berk & Hout. Ook is er op dat moment een gedrukte brochure verkrijgbaar.

Wij laten het jullie weten zodra de verkoopdocumentatie kan worden gedownload en je de brochure op het kantoor van één van de betrokken makelaars kunt afhalen: Peeters-Bouckaert Makelaars (Udenhout) en Makelaars- en assurantiekantoor J.H. Oldenkotte & ZN BV (Tilburg).
 
Verkoopprocedure
We willen kandidaat-kopers snel duidelijkheid geven gedurende het verkoopproces, daarom geven we je nu alvast inzicht in de procedure.
Zodra de verkoopinformatie beschikbaar is heb je anderhalve week de tijd om je voorkeur voor een woning door te geven, dat kan door het inschrijfformulier in te vullen op de website (je kunt het best meerdere woningen aankruisen dan is de kans het grootst dat er een woning voor je beschikbaar is).
Na het sluiten van de inschrijving zal de toewijzing plaatsvinden aan de hand van de ontvangen inschrijvingen. Indien meerdere kandidaten een voorkeur voor dezelfde bouwnummers hebben opgegeven, zullen wij toewijzen op basis van loting c.q. gunning.
Wanneer er een woning voor je beschikbaar is, informeren de makelaars je zo snel mogelijk telefonisch en versturen een bevestiging van de verstrekte optie per e-mail. Ook als er geen woning beschikbaar is, laten de makelaars je dat weten.
Hierna hebben alle kandidaat-kopers twee weken een optie op de betreffende woning. Na afloop van deze termijn dien je aan te geven of je tot aankoop over wenst te gaan of van de optie afziet.
Mochten er na het verlopen van de optietermijn woningen beschikbaar komen dan zullen de makelaars contact opnemen met de eerstvolgende kandidaat-koper op de lijst.

Bereid je voor
Om de doorlooptijd van de verkoopprocedure zo kort mogelijk te houden, zijn de beslistermijnen relatief kort. Bereid je daarom nu al voor en zorg dat je tijdig duidelijkheid hebt omtrent het financiële plaatje. Zo kan het handig zijn om een financieringstoets te laten uitvoeren, zodat je weet wat je maximaal kunt uitgeven aan een woning. Informeer bij de makelaars naar de mogelijkheden. De definitieve verkoopprijzen zijn nog niet bekend.
 
Meer informatie
Mocht je na ontvangst van de verkoopinformatie nog specifieke vragen hebben die van invloed zijn op de keuze van je woning, neem dan contact op met één van de makelaars.

 

Peeters-Bouckaert Makelaars  
Adres Slimstraat 24 B, 5071 EK Udenhout
Telefoon 013-5114888
E-mail info@p-bmakelaars.nl

 

Makelaars- en assurantiekantoor J.H. Oldenkotte & ZN  
Adres Heuvel 50, 5038 CS Tilburg
Telefoon 013-5321217
E-mail kevin@oldenkotte.com

 

naar boven