TBV Wonen

TBV Wonen is een excellente woningcorporatie in Noord-Brabant, die zich richt op het huisvesten van mensen die daarbij een helpende hand kunnen gebruiken. Wij investeren in de kwaliteit en betaalbaarheid van woningen en werken samen aan het leveren van maatschappelijke prestaties. Dit doen we op een creatieve, verbindende duurzame manier.

Bezoek website

Tiwos

Tiwos is een woningcorporatie die bewoners helpt zelf een thuis te maken in een kansrijke buurt. Onze 7.500 woningen liggen verspreid in de buurten van Tilburg en Berkel-Enschot. Bij Tiwos werken ruim 90 medewerkers die sociaal, dichtbij en gedreven zijn.

Bezoek website

Heerkens van Bavel Bouw

Heerkens van Bavel Bouw is een bouwpartner die zich verplaatst in de positie van de opdrachtgever, voor de allerbeste oplossing zorgt en zaken doet gericht op een duurzame relatie.
Zorg, bedrijfshuisvesting, transformatie, educatie, sport & leisure: wij ontwerpen, ontwikkelen, bouwen, beheren en onderhouden uw gebouwen.
Van nieuwbouw tot renovatie, van kleine service opdrachten tot groot onderhoud.

Onze vijf kernwaarden: betrouwbaar, eigenaarschap, ondernemend, verbindend en klantverwondering.
Kernwaarden die de cultuur van Heerkens van Bavel Bouw meteen duidelijk maken.

Bezoek website

Alphons Coolen Bouw BV

Alphons Coolen bouwt, ontwikkelt en onderhoudt al 65 jaar. Het bedrijf beheerst het totale bouwproces en is van alle markten thuis, van groot tot klein en is een professionele proactieve bouwpartner.

Alphons Coolen is onderdeel van de Berghege Heerkens bouwgroep. Binnen de groep is Alphons Coolen verantwoordelijk voor de bouw en ontwikkeling van woningbouw in al haar verschijningsvormen.

Door sociale, economische en milieuaspecten op verantwoorde wijze met elkaar te combineren, dragen wij bij aan een duurzame samenleving.

Bezoek website

Van der Weegen Bouwgroep BV

Wij kennen de Brabantse steden en dorpen, de wijken en straten. We snappen waarom mensen hier willen wonen en werken. Deze regio doet ons hart sneller kloppen. Het voelt voor ons als vanzelfsprekend om juist hier te bouwen aan de toekomst. Wij ontwikkelen en bouwen omgevingen waar mensen zich thuis voelen. 

Bezoek website

Bouwbedrijf André Doevendans bv

Bouwbedrijf André Doevendans BV uit Tilburg is een van oudsher bekend bouwbedrijf dat zijn sporen in de regio Tilburg ruimschoots heeft verdiend. Traditie in kwaliteit geeft de doelstelling van het bedrijf het beste weer. Bij André Doevendans BV beschouwt men het als een uitdaging te voldoen aan de hedendaagse hoge eisen die gesteld worden door architecten, overheden en opdrachtgevers. Meegaan met de moderne tijd en meedenken over ontwikkelingen zijn belangrijke criteria voor de bedrijfsvoering. 

Bezoek website

Remmers Bouwgroep BV

Als 108 jarig bedrijf begrijpen wij wat onze opdrachtgevers van hun gebouw verwachten en zijn wij in staat om klantwaarde te leveren door de best passende huisvestingsoplossing te bedenken en te realiseren. Onze benadering start met ontzorging en met focus op de klantrelatie voor de lange termijn. Wij gaan altijd voor het overtreffen van de klantverwachtingen.

Bezoek website

naar boven