Bouw appartementencomplex Wolstad van start!

Bouw appartementencomplex Wolstad van start!

Op vrijdag 6 mei om 16.00 uur geeft wethouder Bas van der Pol het startsein voor de bouw van appartementencomplex Wolstad. We vieren deze mijlpaal op het bouwterrein aan de Havendijk samen met de toekomstige bewoners en alle partijen die meewerken aan de ontwikkeling en realisatie van de woningen.

Wonen aan de levendige Piushaven
Op de hoek van de Havendijk en de Wethouder Baggermanlaan bouwt Heerkens van Bavel / Alphons Coolen in opdracht van Triborgh Gebiedsontwikkeling het appartementencomplex Wolstad. Hier woon je op een bijzondere plek in Tilburg, grenzend aan de levendige Piushaven en op loopafstand van de stadse gezelligheid en voorzieningen.

Diverse woningtypen
DAT architecten uit Tilburg heeft voor Wolstad diverse woningtypen ontworpen. In totaal worden twintig appartementen en een commerciële ruimte gerealiseerd en in het naastgelegen pand komen twee riante loft-appartementen. De appartementen op de begane grond liggen rondom een patiotuin. En helemaal aan de bovenzijde verrijzen  drie “huizen” aan een groot dakterras; een daktuin op hoogte. Alle woningen zijn inmiddels verkocht.

 

naar boven