Bouw Toren H Aan de Waterkant van start

Om samen met de kopers van Toren H toch een feestelijk momentje te beleven, hebben we vanuit het ontwerp en bouwteam een kort filmpje gemaakt!

Een start bouw is immers een mijlpaal die gevierd moet worden.

Veel kijkplezier

 

Meest recente nieuwsartikelen

Wolstad heeft veel architectonische bijzonderheden

02/08/2022
Hoofduitvoerder Pim Oomen van Heerkens van Bavel over Wolstad. “Wolstad heeft veel architectonische bijzonderheden.“ De bouw van de appartementen Wolstad ligt prima op planning. Hoofduitvoerder Pim Oomen is namens Heerkens van Bavel degene die hier met zijn team verantwoordelijk voor is. Pim: “Wij kunnen met een goed gevoel de bouwvakvakantie in.”

Een herinterpretatie van de geschiedenis

30/05/2022
“Ja, het wordt een woontoren. Maar nee, het is zeker geen solitaire pilaar die zomaar uit het niets opduikt. Dat zou niet passen in Fabriekskwartier.” Dit zeggen Marc Reniers en Machiel Spaan, eigenaren van architectenbureau M3H uit Amsterdam. Zij storten zich vol overgave op een beeldbepalend landmark in Fabriekskwartier.

Bouw appartementencomplex Wolstad van start!

02/05/2022
Op vrijdag 6 mei om 16.00 uur geeft wethouder Bas van der Pol het startsein voor de bouw van appartementencomplex Wolstad. We vieren deze mijlpaal op het bouwterrein aan de Havendijk samen met de toekomstige bewoners en alle partijen die meewerken aan de ontwikkeling en realisatie van de woningen.

Berk & Hout komt er aan!

29/04/2022
Achter de schermen zijn we druk bezig met de voorbereidingen voor de verkoop van de woningen in ons project Berk & Hout, en nu is het dan bijna zover! In juni is de verkoopinformatie volledig en gaan we starten met de verkoop. Vanaf dat moment is de verkoopdocumentatie te downloaden via de website van Berk & Hout. Ook is er op dat moment een gedrukte brochure verkrijgbaar. Wij laten het jullie weten zodra de verkoopdocumentatie kan worden gedownload en je de brochure op het kantoor van één van de betrokken makelaars kunt afhalen: Peeters-Bouckaert Makelaars (Udenhout) en Makelaars- en assurantiekantoor J.H. Oldenkotte & ZN BV (Tilburg).  
naar boven