Vacature Office Manager Triborgh Gebiedsontwikkeling (24 uur)

Ben jij de spin in het web die ons komt ondersteunen?

Wie zijn wij?

Triborgh is een samenwerkingsverband van vijf Tilburgse bouwbedrijven en twee woningcorporaties. Bij Triborgh gaan daarmee commerciële gebiedsontwikkeling en sociaal maatschappelijke verantwoordelijkheid hand in hand.

Onder de vlag van Triborgh zijn diverse aansprekende woongebieden tot wasdom gekomen.

Op het kantoor aan de Kempenaarsplaats in Tilburg fungeert een compact team als spin in het web tussen de diverse samenwerkingspartners in de ontwikkeling en realisatie van projecten in Tilburg en omgeving.

 

Wie zoeken wij?

Als office manager ben jij de rechterhand van de directeur en ondersteun je de projectontwikkelaars en de administratie. Je bent breed inzetbaar en haakt op secretarieel en ondersteunend gebied aan bij tal van activiteiten en processen. Je houdt je onder andere bezig met ondersteunende werkzaamheden bij de projectontwikkeling zoals het voorbereiden van een start verkoop, het beheer van projectwebsites en social media, het opstellen en versturen van nieuwsbrieven en diverse officewerkzaamheden.

 

Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor al het overige reilen en zeilen binnen de organisatie, zoals de planning, voorbereiding en notuleren van vergaderingen, beheer huurpanden en -overeenkomsten en voorraadbeheer van drukwerk, kantoorartikelen en huishoudelijke artikelen. Ook het afhandelen van inkomende telefoontjes en mails en het opmaken en versturen van brieven zal jij op je nemen.

 

Je beschikt over HBO werk- en denkniveau, ruime ervaring in een soortgelijke functie, uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, ervaring met het beheer van social media en gedegen kennis van Office.

 

Hoe ziet jouw dag eruit?

Je begint de dag op kantoor bij Triborgh met het doornemen van je eigen mail en de algemene mailboxen en het afhandelen van terugbelverzoeken. Je kijkt in de agenda’s van je collega’s wat zij die dag gepland hebben en checkt of je nog kunt helpen met de voorbereidingen. Je zorgt ervoor dat het kantoor klaar is voor de ontvangst van eventuele bezoekers. 

 

Daarna heb je een overleg met één van de projectontwikkelaars. Zij vraagt of je een feestelijk moment wilt organiseren rondom de start bouw van een appartementencomplex. Vervolgens stel je een stappenplan op met wat daar allemaal bij komt kijken: welke wethouder is beschikbaar, wat is een geschikte locatie, wie worden er uitgenodigd. Je stelt alvast een concept uitnodiging en een concept persbericht op. Je regelt een toepasselijk presentje voor de kopers van een appartement. Vervolgens zorg je ervoor dat de uitnodigingen worden verstuurd en je stuurt het persbericht uit. Je denkt er ook aan om een nieuwsbericht te plaatsen op de websites en op social media.

 

Tijdens de lunchpauze ga je lekker een stukje wandelen en je loopt vandaag een keer langs de projecten die in de buurt van het kantoor liggen. Zo zie je meteen wat daar allemaal gebeurt.

 

Vervolgens ga je samen met de directeur naar een vergadering van het algemeen bestuur. Je maakt een verslag van de vergadering en zet de actiepunten op een rijtje. Na de vergadering werk je het verslag verder uit.

 

Ondertussen belt iemand die geïnteresseerd is in één van de nieuwbouwprojecten. Je legt uit wat de globale planning is en dat ze zich kunnen aanmelden voor de nieuwsbrief zodat ze automatisch op de hoogte worden gehouden van de laatste ontwikkelingen.

 

Aan het eind van de dag controleer je nog of alle huishoudelijke en kantoorartikelen nog op voorraad zijn en zorgt ervoor dat het kantoor weer klaar is voor de volgende dag.

 

Wat biedt Triborgh?

Wij bieden ruimte om je kwaliteiten en talenten te benutten en te laten groeien, een fijne werkplek en leuke collega’s. Salarisindicatie gebaseerd op jouw kennis en ervaring €2.600 tot €3.500 bij een 40-urige werkweek. Daarnaast ontvang je een laptop, mobiele telefoon en reiskostenvergoeding. Startdatum: juni 2022.

 

Enthousiast? We zien graag jouw sollicitatie tegemoet. Stuur je motivatiebrief en cv naar c.gulickx@triborgh.nl. 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

naar boven