Wolstad heeft veel architectonische bijzonderheden

Wolstad heeft veel architectonische bijzonderheden

Hoofduitvoerder Pim Oomen van Heerkens van Bavel over Wolstad.

“Wolstad heeft veel architectonische bijzonderheden.“

De bouw van de appartementen Wolstad ligt prima op planning. Hoofduitvoerder Pim Oomen is namens Heerkens van Bavel degene die hier met zijn team verantwoordelijk voor is. Pim: “Wij kunnen met een goed gevoel de bouwvakvakantie in.”

Genoeg uitdaging
“Op het eerste gezicht is Wolstad een klein werk”, vertelt Pim. “Toch zijn er meer dan genoeg uitdagingen om mijn schouders onder te zetten. Bouwen op zo’n kleine bouwplaats, midden in een bestaande woonwijk vraagt een zeer strakke planning. Bovendien zitten er de nodige architectonische bijzonderheden in het gebouw zoals de afwerking met aluminium gevelbekleding en de verspringende dakhoogtes. Geen appartement is straks hetzelfde, dus ook voor ons werk betekent dat volop afwisseling.”

Op rolletjes
Door de jaren heen heeft Pim op veel locaties aan heel wat mooie projecten van Heerkens van Bavel bijgedragen. “Er zijn dan ook meerdere projecten waar ik absoluut trots op ben. Maar de 88 appartementen Reitse Hoevenstraat in Tilburg zijn voor mij heel speciaal omdat ik hier voor het eerst de rol als hoofduitvoerder kreeg. Topteam, fijne opdrachtgever. Net als nu bij Wolstad liep alles daar op rolletjes. Kijk, daar doe je het voor!”

Meest recente nieuwsartikelen

Wolstad heeft veel architectonische bijzonderheden

02/08/2022
Hoofduitvoerder Pim Oomen van Heerkens van Bavel over Wolstad. “Wolstad heeft veel architectonische bijzonderheden.“ De bouw van de appartementen Wolstad ligt prima op planning. Hoofduitvoerder Pim Oomen is namens Heerkens van Bavel degene die hier met zijn team verantwoordelijk voor is. Pim: “Wij kunnen met een goed gevoel de bouwvakvakantie in.”

Een herinterpretatie van de geschiedenis

30/05/2022
“Ja, het wordt een woontoren. Maar nee, het is zeker geen solitaire pilaar die zomaar uit het niets opduikt. Dat zou niet passen in Fabriekskwartier.” Dit zeggen Marc Reniers en Machiel Spaan, eigenaren van architectenbureau M3H uit Amsterdam. Zij storten zich vol overgave op een beeldbepalend landmark in Fabriekskwartier.

Bouw appartementencomplex Wolstad van start!

02/05/2022
Op vrijdag 6 mei om 16.00 uur geeft wethouder Bas van der Pol het startsein voor de bouw van appartementencomplex Wolstad. We vieren deze mijlpaal op het bouwterrein aan de Havendijk samen met de toekomstige bewoners en alle partijen die meewerken aan de ontwikkeling en realisatie van de woningen.

Berk & Hout komt er aan!

29/04/2022
Achter de schermen zijn we druk bezig met de voorbereidingen voor de verkoop van de woningen in ons project Berk & Hout, en nu is het dan bijna zover! In juni is de verkoopinformatie volledig en gaan we starten met de verkoop. Vanaf dat moment is de verkoopdocumentatie te downloaden via de website van Berk & Hout. Ook is er op dat moment een gedrukte brochure verkrijgbaar. Wij laten het jullie weten zodra de verkoopdocumentatie kan worden gedownload en je de brochure op het kantoor van één van de betrokken makelaars kunt afhalen: Peeters-Bouckaert Makelaars (Udenhout) en Makelaars- en assurantiekantoor J.H. Oldenkotte & ZN BV (Tilburg).  
naar boven