Dongehof, Koolhoven Buiten ... een echte buitenkans!

Koolhoven Buiten is een geheel nieuwe woonwijk aan de westrand van Tilburg. De Donge stroomt midden door Koolhoven Buiten waardoor twee woongebieden 
ontstaan: een westelijk en oostelijk plangebied. Dongehof is één van de drie deelplannen in het westelijk plangebied van Koolhoven Buiten.

Dongehof is ruim van opzet met brede straatprofielen en overzichtelijk ingedeeld. Er is veel groen, rust en ruimte gecreëerd.

Ruimte kan ook gevonden worden in het voldoende aanwezig zijn van parkeer- en speelruimtes. Dat is heel praktisch en van groot belang voor jouw woon- en leefgenot.

Triborgh Gebiedsontwikkeling staat voor kwaliteit. Dat betekent een hoogwaardig afwerkingsniveau van de woningen waarbij ook veel keuzemogelijkheden zijn.

Bij de ontwikkeling van Dongehof is doordacht te werk gegaan. De woningen doen geen afbreuk aan het prachtige natuurgebied maar gaan hier juist in op. Er is gekozen voor een bouwstijl die kan worden getypeerd als strak modern maar met eigentijdse, robuuste en hoogwaardige materialen.

 

Het resultaat: uniek vormgegeven, ruime woningen met een frisse uitstraling. Elk type anders maar toch met eenzelfde herkenbare uitstraling!

Kenmerken

Status Gerealiseerd
Plaats Tilburg Reeshof
Aantal woningen 71 grondgebonden koopwoningen
Architect HILBERINK BOSCH architecten
Aannemer Remmers Bouwgroep B.V.

Projecten

 

 

naar boven