Hoogvensestraat

In de Piushaven van Tilburg ontwikkelt Tirborgh Gebiedsontwikkeling 5 nieuwbouwwoningen in de Hoogvensestraat. De woningen hebben verschillende indelingsmogelijkheden. Al eens gedacht aan een aparte werkkamer of een beroep aan huis. Midden in het centrum en toch een royale stadstuin op het zuiden met een berging en een achterom. Op het achterterrein is voor iedere woning een eigen privé parkeerplaats.

De woningen worden gasloos utgevoerd, voorzien van een individuele warmtepomp met een bodembron voor verwarming en warmwateropwekking met de mogelijkheid tot koeling. Op de daken van de woningen zijn zonnepanelen aanwezig voor de opwekking van energie. Binnen voelt het altijd comfortabel aan dankzij de vloerverwarming in alle verblijfsruimtes. Dat is niet alleen aangenaam voor de voeten, het bespaart ook energie. En nergens in huis ontsieren radiatoren de wanden.

Momenteel worden de ontwerpen verder uitgewerkt. Mocht u interesse en/of vragen hebben dan kunt u een mail sturen naar info@triborgh.nl onder vermelding van Hoogvensestraat. Als de verkoop van start gaat, zullen wij u op de hoogte brengen over de inschrijfprocedure. 

Kenmerken

Status In ontwikkeling
Plaats Tilburg
Aantal woningen 5
Architect Boudoin van Alphen Bergers BV

Projecten

 

 

naar boven